Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ Изправи се БГ!Ние идваме, смята, че

...
Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ Изправи се БГ!Ние идваме, смята, че
Коментари Харесай

Петър Илиев също трябва да бъде оттеглен

Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ " Изправи се БГ!Ние идваме ", смята, че освен номинираният за правосъден министър Момчил Иванов би трябвало да бъде отдръпнат от проектокабинета, препоръчан от " ИТН ". Това разяснява самият той пред публицисти в Народното събрание. Според него  отдръпването на Момчил Иванов е било направено, тъй като последният е бил " нахапан основателно от медиите ".

" Това е мое заключение, може и да бъркам ", разяснява Хаджигенов, след което посочи, че би било рационално да има и други оттеглени претенденти за министри. Като да вземем за пример препоръчаният за министър на вътрешните работи юрист Петър Илиев. Неговото име се свързва с обвинявания за плагиатство, за които Софийският университет е почнал инспекция.

" Името му се загатва по-често от това на Бойко Борисов докато бе на власт, тъй че би било разумно. Това е нещо, което ще решат Има Такъв Народ - не аз ", добави Хаджигенов.

Той изясни, че откакто се съберат обединенията от ИБГНИ, депутатите ще гласоподават оферти от Има Такъв Народ проектокабинет накуп.

Хаджигенов разяснява, че теоретично е допустимо проектокабинетът да бъде гласуван скрито и посочи, че той персонално е съперник на тези неща. " Гласуването би трябвало да бъде очевидно ", разяснява депутатът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР